суббота, 20 мая 2017 г.

Азов підозрюють у вбивстві в Маріуполі - ЗМІ



У прес-службі полку "Азов" відмовилися коментувати дану інформацію і заявили, що це чергове "вкидання і провокація".

Військовослужбовці полку спецпризначення МВС "Азов" можуть бути причетні до вбивства і побиття жителів Маріуполя, повідомляє місцевий портал 0629.

У ніч із 14 на 15 травня в місті сталася серія злочинів. Один хлопець був убитий, двоє інших отримали тілесні ушкодження й опинилися в медустановах.

Людина, який побажала залишитися анонімною, розповіла порталу подробиці вбивства. Вона заявила, що до вбивства причетні троє бійців полку «Азов». За її інформацією, конфлікт у бійців почався у дворах за ЦУМом з компанією молодих людей, які раніше сиділи в кафе "Крила".

"Азовці" запідозрили одного з хлопців (Миколу) в тому, що він поширює наркотики і стали його бити. Однак після цього бійці запитали у нього, чи знає він інших розповсюджувачів. Микола назвав Данила, учня Машинобудівного технікуму. "Після цього вони залили з газового балончика всіх, навіть дівчат, і поїхали на своєму авто", - говорить свідок.

Далі хлопець розповідає, що, наскільки йому відомо, "азовці" викликали на розмову Данила десь у Приморському районі, а пізніше його знайшли мертвим.

Бійці "Азова" нібито запитали, чи правда, що хлопець поширює наркотики й той сказав, що займається цим два дні. "Наскільки я знаю у вбитого було сильно покалічено все тіло, а Микола потрапив до лікарні. Йому видалять частину селезінки", - говорить джерело видання.

Він також стверджує, що відвідувачів найближчого від ЦУМу кафе викликають на допит у поліцію.

У прес-службі полку "Азов" відмовилися коментувати дану інформацію і заявили, що це чергове "вкидання і провокація", а за роз'ясненнями порадили звернутися в поліцію.

Начальник управління Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що безпосередньо до нього прийшли двоє молодих людей і здалися.

"Написали явку з повинною про причетність до нанесення тяжких тілесних ушкоджень двом жителям Маріуполя. Я можу сказати, що на цей момент кримінальне провадження розслідує слідче управління поліції. Це означає, що вони  зараз не є і не мають відношення ні до Збройних сил України, ні до Національної поліції, ні до Національної гвардії", - заявив Аброськін.
Начальник обласного главку поліції підтвердив, що правопорушники таким чином нібито боролися з наркоторгівлею. Підозрювані затримані і знаходяться в слідчому ізоляторі.
Previous Post
Next Post