среда, 16 августа 2017 г.

Стрілянина та Савченко: з'явилося відео конфлікту за участю Мельничука у Києві (18+)



Напередодні 15 серпня у Києві на Троєщині стався конфлікт між місцевими жителями, активістами та позафракційним народним депутатом Сергієм Мельничуком.

Ролики з місця опублікувала спільнота "Рішучі громадяни" на своїй сторінці у Facebook.

На одному з роликів видно, як відбувається повернення дитячого садка у комунальну власність, через що саме і виник конфлікт.



Передача дитсадка на Троєщині у комунальну власність

На іншому відео на території дитячого садка вже є присутніми нардепи Сергій Мельничук і Надія Савченко. За словами місцевих жителів, вони мали намір посприяти анулюванню рішення щодо вищезазначеного повернення садка.

Крім того, активісти звинувачують Мельничука у тому, що він хотів здійснити рейдерське захоплення установи.

На відео також чутно стрілянину. Так, спершу на 42:08 правоохоронці заспокоюють чоловіка, який скористався газовим балончиком. Цілком ймовірно, це один із охоронців Мельничука. А за деякий час чути, як активісти женуться за Мельничуком, який сів у машину та втік, однак наздоганяють його на території школи. Опісля розлючені активісти починають трощити автівку, однак охоронець Мельничука здійснює постріли.

Увага на відео присутні сцени насильства та ненормативна лексика!


Через що стріляв охоронець Мельничука?

Згодом пристрасті дещо охололи.

Зауважимо, що упродовж всього конфлікту як на території дитсадка, так і на території школи присутні співробітники поліції.
Наслідки інциденту за участю нардепа Мельничука
Previous Post
Next Post