пятница, 17 ноября 2017 г.

“Ховала у квартирі труп матері…”: Разом з жінкою проживала ще й 9-річна дитина

Разом із померлою пенсіонеркою та матір’ю у квартирі проживала 9-річна дитина, передає Корупція.Інфо



Про подію стало відомо від небайдужої сусідки, яка почула специфічний запах із помешкання та викликала поліцію

Як розповів начальник Дніпровського УП Олександр Кузьмін, відразу 32-річна власниця помешкання, звідки доносився підозрілий запах, відмовилася відчиняти правоохоронцям двері. І коли жінка почула, що поліцейські збираються звернутися до рятувальників, погодилася.
«У квартирі дійсно був нестерпний запах, а коли ми її оглянули, то в одній із кімнат на підлозі знайшли труп жінки із ознаками розкладання. Як нам пояснила власниця помешкання, це її 59-річна мати, яка померла півтора тижня тому, тож зараз цю інформацію ми перевіряємо», – зазначив Олександр Петрович.
Також правоохоронці виявили у квартирі 9-річну доньку молодої жінки. Дитину вилучили та доправили до приймальника-розподільника для дітей. Зараз із дівчиною працюють психологи, а у найближчий час її забере батько, у зв'язку із неадекватною поведінкою матері.
«Сусіди розповіли нам, що запах у під’їзді почули ще місяць тому. Викликали поліцію, коли зрозуміли, що виходить він із квартири, де проживала жінка похилого віку, яку вони давно не бачили. Донька померлої повідомила, що не викликала швидку та поліцію, тому що думала, що їй потрібно буде платити кошти, яких у неї не було», – додав Олександр Кузьмін.
Автор – Андрій Павлюченко

Previous Post
Next Post