понедельник, 18 декабря 2017 г.

Ситник: Якщо буде створено антикорупційний суд, вся ця політична корумпована еліта просто розсиплеться


За словами голови НАБУ Артема Ситника, ситуація, яка склалася навколо НАБУ, є продовженням сценарію з блокування антикорупційної реформи в Україні.

Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі журналістці Української служби “Голосу Америки” Тетяні Ворожко, інформує “Народна Правда” із посиланням на ukrainian.voanews.

Разом із тим, Ситник висловив вдячність агентам за роботу та розуміння ситуації, додавши, що колеги “мотивовані”.

“Ми з самого початку знали, що рано чи пізно після наших розслідувань протистояння дійде до такого сценарію, тому психологічно ми до цього готові”.

За його словами, у жодній державі світу не може існувати ситуація, за якої всі спецслужби об’єднуються проти однієї спецслужби, що здійснює боротьбу із корупцією у вищих ешелонах влади.

Ситник підкреслив, що суть протистояння полягає у тому, що реформа наблизилася до завершального етапу. Логічним продовженням створення антикорупційного суду стануть вироки топ-чиновникам, чого досі не було в історії України.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що всі агенти НАБУ, які працюють під прикриттям, були набрані в штат з порушенням закону і використовують контрабандну техніку.

Також Нагадаємо, напередодні СБУ затримала агента НАБУ при спробі дати хабар першому заступнику голови ДМС Діні Пімаховій. Пізніше з’ясувалося, що затриманий агент працював під прикриттям з метою викриття злочинного угруповання у складі колишніх і нинішніх чиновників ДМС.

Раніше сама Пімахова розповіла свою версію інциденту. Вона заявила, що ніякої грошової винагороди у агента НАБУ не вимагала.
Previous Post
Next Post