понедельник, 15 января 2018 г.

Як правильно купатися в ополонці на Хрещення Господнє 2018


Хрещення Господнє відзначається 19 січня. Це дуже важливе релігійний свято, з яким пов’язана величезна кількість різних традицій. Однією з найцікавіших є купання в ополонці. Це за церковними канонами, допоможе вам не хворіти цілий рік і стати ближче до Господа. Можливо це і так, але ми вирішили розповісти вам, як правильно купатися в ополонці, на думку лікарів, щоб потім не бути занадто близько до Бога.


Як правильно купатися в ополонці на Водохреща

Звичайно, є релігійний правила, а є думка лікарів. Тому перед тим, як купатися в ополонці треба обов’язково порадитися з останнім, щоб дізнатися, чи можна вам це робити. І якщо ви отримаєте добро, то потрібно дотримуватися наступних правил.

В першу чергу, перед тим, як зануритися у воду потрібно розігріти тіло. У цьому вам допоможе звичайна зарядка. Деякі радять почати готуватися за кілька днів до самого купання в ополонці. У цьому допоможе звичайний таз і холодна, а краще крижана вода.

Купатися потрібно лише у спеціально підготовлених місцях. Поруч повинні бути лікарі, спеціальний місця для того, щоб зігрітися, чай, або каву.

До речі, сама ополонка повинна бути не менше, ніж три на два метри. Якщо ви купаєтеся перший раз, то не можна проводити у воді більше 10 секунд і краще не занурюватися з головою. Через це можуть бути величезні проблеми з судинами. А після купання потрібно відразу ж протерти тіло жорстким рушником і випити гарячий чай.

Так само, перед купанням в ополонці не можна вживати алкоголь. Якщо ви вирішите випити для хоробрості, то можете отримати сильне переохолодження. Так само, лікарі відзначають, що краще нічого не їсти, хіба що невеликий шматочок жирного м’яса.

Потрібно додати, що купатися в ополонці на Водохреще не обов’язково. Навіть за церковними канонами змити з себе всі гріхи можна будь якою освяченою водою. Так, що можна просто полити себе в душі.

Дивіться: Як правильно купатися в ополонці на Водохреща.




Тепер ви знаєте, як правильно купатися в ополонці на Хрещення Господнє на думку лікарів.

джерело
Previous Post
Next Post