вторник, 13 декабря 2016 г.

Бондаренко став держсекретарем Кабміну

Сьогодні, 13 грудня, стало відомо, що конкурсною комісією з питань вищого корпусу державної служби було обрано Володимира Бондаренка на посаду державного секретаря Кабінету Міністрів.



Новину передає «Преса України».

Рішення щодо призначення Бондаренка держсекретарем було прийнято на засіданні комісії.

Зазначимо, що зараз Володимир Бондаренко виконує обов’язки першого заступника міністра Кабміну.

Аби запобігти форс-мажорів, конкурсна комісія також обрала резервного кандидата на цю посаду. Ним став Володимир Федорчук, який у разі відмови Бондаренком від посади, може упродовж року бути призначеним на пост держсекретаря.

Це вже не перша спроба обрання держсекретаря Кабміну. Повторно провести конкурс довелося, оскільки раніше жоден із кандидатів не набрав необхідної кількості балів.

Як повідомили, 12 претендентів було допущено конкурсною комісією на пост держсекретаря Кабміну, 9 – на першого заступника Кабінету Міністрів, а також 31 особу – на заступників.

Також оголосили, що заробітна плата держсекретаря становитиме 13 267 гривень, першого секретаря – 12 320 грн, у заступників 11 372 грн. Крім цього, посадовці матимуть низку надбавок.

До 1 січня 2017 року, поки держсекретарі будуть офіційно призначені, їхні обов’язки тимчасово виконують заступники міністрів – керівники апарату.

Раніше повідомлялось, що Кабмін буде сприяти створенню в Україні індустріальних парків.


Previous Post
Next Post