вторник, 20 декабря 2016 г.

Порошенко провів зустрічі з трьома новими послами (ФОТО)

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у Послів Греції, Перу та Боснії і Герцеговини. Під час зустрічей було обговорено питання економічної співпраці та підтримки цілісності України.



Під час бесіди Порошенка з послом Греції сторони обговорили графік найближчих контактів між двома країнами на високому рівні. Пукаміссас зазначив, що Греція поважає та підтримує незалежність і територіальну цілісність України.

«Окрему увагу було приділено ситуації на Донбасі та продовження санкційної політики ЄС проти Росії. За словами Посла Греції, ситуація на Сході України, викликана російською агресією, є раною на тілі Європи», - йдеться в повідомленні.

Також президент України обговорив з послом Перу питання поглиблення співпраці між двома державами, активізації двосторонніх політичних відносин та економічного співробітництва.

Під час бесіди з послом Боснії і Герцеговини Порошенко закликав боснійську сторону активно підтримувати Україну в її боротьбі за відновлення територіальної цілісності.



Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з головою Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард. Вони обговорили питання розширення співпраці, бюджету та націоналізації «Приватбанку».

Нагадуємо, 19 грудня, Петро та Марина Порошенки завітали до дитячого будинку сімейного типу в Київській області.


Джерело
Previous Post
Next Post