вторник, 20 марта 2018 г.

Найчарівніший день року: що зірки радять обов’язково зробити 20 березня


Прислухаючись до цього, ви зможете нарешті вирішити давно забуті питання

20 березня нас чекає дуже магічний день. Такі дні бувають раз на рік, тому настійно радимо не пропустити хорошу енергію. Що ж за день такий та що він означає для людства.
У цей день відзначають весняне рівнодення – входження Сонця в знак Овна. Це точка початку нового астрологічного року, точка потужного старту. Настає весна, природа пробуджується і починається новий виток життя.

Сонце – головний дарувальник життя на нашій планеті, перебуваючи в Овні, воно несе максимум життєвої енергії, максимум сили. Сьогодні Сонце і Місяць зустрінуться на небі, відбудеться молодик. Молодик буває кожен місяць, але це не просто молодик, а молодик в знаку Овна. Таке астрономічне явище буває раз на рік і вважається дуже важливою точкою. Молодик – на рівні місяця – це теж символ нового періоду, початку. Тут же сходяться разом символізм потужного старту на рівні Сонячного циклу (входження в знак Овна) і Місячного. Тому молодик в Овні, який завжди буває в березні – квітні – це прекрасний час для того, щоб енергетично запустити свої цілі і бажання, отримати потужну підтримку космосу.

Рівнодення настане 20 березня в 19 годин 15 хвилин за московським часом. Практику прописування своїх бажань потрібно встигнути зробити протягом 8 годин після цього часу.
Якщо ви розбираєтеся в астрології, можете знайти найбільш підходящий час для цієї практики. Якщо не розбираєтеся – нічого страшного, робіть тоді, коли буде вільний час і ви залишитеся на самоті. Практика вимагає зосередженості.Отже, що ми будемо робити? Ми будемо прописувати на папері свої бажання на найближчий час, головні і найцінніші бажання. Тому, перше, що вам потрібно зробити вже сьогодні – це добре подумати, що для вас дійсно важливо найближчим часом (максимум рік), які цілі ви хочете реалізувати. Можете поки скласти попередні списки, щоб завтра в потрібний час не відволікатися на цю частину практики.

Які бажання добре писати?

Взагалі, можна будь-які значущі для вас цілі на найближчий час (максимум рік). Але особливо добре писати цілі, які резонують з енергією дня. Так як молодик буде в Овні (+ Сонце в екзальтації), дуже добре просити про:

– Здоров’я, життєву силу, енергії
– Перемогу в будь-яких змаганнях, перемогу в спорті
– Захисту в складних ситуаціях
– виграш в суді
– здобуття слави, визнання, популярності

– Успіх і просуванні ваших бізнес проектівСьогоднішній молодик буде в період другого Місячного будинку. Це зона від 12.51 до 25.42 Овна. Енергія даного місячного будинку також пов’язана з потужним стартом, початком, вогняної енергії. Символ цього будинку – Король, який сидить на троні. Тому дуже добре будуть виходити цілі, які пов’язані з:

– Просуванням по кар’єрі (начальство буде вас підтримувати)
– Примиренням після конфліктів, взагалі налагодженням відносин
– Допомогою людей, що володіють владою, грошима (королі)

Тепер про головні правила цієї техніки.

• Цілей повинно бути не більше 9-10. Краще вибрати число 9. Це число магічно ще і пов’язано з Місяцем. Чому не варто писати більше – щоб ваша енергія не розсіюється. Менше писати можна, але я раджу не менше двох-трьох бажань.

• Писати обов’язково від руки. Чи не в комп’ютері. Добре писати червоним кольором.

• Під час роботи важливо, щоб вас ніхто не відволікав, вимкніть телефон, зніміть годинник і інші металеві пристрої з себе.

• Вимкніть світло, потім запаліть червону свічку.

• Розслабтеся і почніть повільно і красиво прописувати свої бажання.

• Коли напишіть все, прочитайте список вголос.

• Після цього посидьте хвилин 20-30 і помедитируйте на свої цілі. Важливо кожну мету пропустити через себе, уявіть барвистий фільм, як ніби це все вже реалізувалося, важливо бути всередині фільму, бути активним учасником подій, а не дивитися на фільм з боку.

• Потім залиште свічку догоряти поруч зі списком цілей, можна поставити прямо на список, тільки в свічнику. Свічка повинна догоріти до кінця, тому не беріть занадто товсті свічки. Ви можете в цей час займатися своїми справами.

• Коли свічка догорить, обряд вважається закінчений.

Що робити зі списком потім? Є кілька варіантів.

• Чи можете постійно носити його з собою, наприклад, в щоденнику.

• Можна покласти на вівтар або священне для вас місце.

Можна просто покласти під матрац.

Через рік, коли знову буде молодик в Овні, список потрібно спалити і почати нове коло.

Ще один бонус, про який хочу розповісти в рамках цієї чарівної дати. У перший Місячний день, після весняного рівнодення – дуже добре створювати дошку бажань або карту скарбів. Думаю, всі знають, що це таке. Це графічний колаж ваших цілей і бажань.

Міфи і факти про повний місяць, які ви могли не знати.

Previous Post
Next Post