среда, 10 января 2018 г.

О Боже! Кого ми привели до влади?! Генпрокурор Луценко виступив з приголомшливою заявою: Він стверджує, що..


І тут Остапа.., в смислі, Луценка понесло…
Під час засідання Ради регіонального розвитку Юрій Луценко так розійшовся, що не зогледівся, як скотився до печерної, дрімучої ксенофобії і агресивної антиєвропейської риторики.

«Гроші на протести під Радою завозили в Україну на приватних літаках із Західної Європи» — грімголосно чеканив слова генеральний прокурор, викриваючи одну змову за іншою. Протестна акція фінансується з Грузії, а гроші на протести завозили на приватних літаках із Західної Європи.

Збройний переворот готують озброєні грузини, гастролери, яких в Україну завіз апатрид Міхеіл Саакашвілі… І ще купа інших страшилок про кілька сот людей, «озброєних автоматичною нарізною зброєю» на чолі з 20 грузинами, безліч «схронів зі зброєю» та чимало іншого… аби здійснити воєнний переворот в державі.

Але вишенькою до торту стало одкровення Юрія Луценка про те, що Майдан 2013 року був також державним переворотом, а не «революцією Гідності». Саме переворотом, як стверджують у Москві. Цитую: «Українська держава буде керуватися… волею народа, а не жменькою авантюристів, які хочуть зробити черговий переворот на втіху Кремлю». Ключові слова: «черговий переворот»!

«Черговий переворот», кажеш? Отже, у 2013 був переворот? Переворот, а не «революція Гідності»?

Схоже, що цей виступ Юрію Луценку писався у Кремлі. Дуже відчутний стиль і почерк Владислава Суркова.


Previous Post
Next Post