суббота, 6 августа 2016 г.

У Мережі з’явились особисті документи працівника «Інтера» Муравйова (ФОТО)

У вільному доступі з’явилась переписка співробітника ТРК «ІНТЕР», російського журналіста Леоніда Муравйова. Також сайт «Миротворець» показав документи, які засвідчують співпрацю Муравйова із українським телеканалом.
Новину передає «Преса України».
У документах, зокрема, є свідчення того, що Муравйов насправді працював на «Інтері», хоч на телеканалі цю інформацію протягом року заперечували. 
«ДАМП ПОШТОВОЇ СКРИНЬКИ СПІВРОБІТНИКА ТРК «ІНТЕР» та СПІВРОБІТНИКА РОСІЙСЬКОГО 5КАНАЛУ ГРОМАДЯНИНА РФ Л. Муравйова вже на сайті https://ordilo.org Нагадуємо, що цей громадянин країни-агресора вів антиукраїнську пропаганду в наших ЗМІ, прикриваючись свободою слова та виконанням своєї професійної журналістської діяльності. Погодьтеся, дуже зручно. А скільки ще таких мовників? Придивіться самі», - повідомили у «Миротворці».
Також виявлено страховий поліс Муравйована час перебування в Україні з 27 грудня 2015 року по 4 січня 2016 року. Він, як відомо, видворений з України ще в березні 2015 із забороною в’їзду на територію держави на п’ятирічний термін.
Більше того, опублікований один із листів Муравйова, надісланий у «ДНР». Прикметно, що у листі Муравйов висловлює повагу та просить про «тісну співпрацю» із керівником «військового корпусу ДНР» Едуардом Басуріним. 
Нагадаємо, напередодні співробітниця «Міндержбезпеки» «ДНР» Тетяна Єгорова опублікувала переписку з російським журналістом Леонідом Муравйовим та співробітниками українських телеканалів «Інтер» та «Донбас». 
Previous Post
Next Post