суббота, 21 января 2017 г.

Повітряно-десантні війська України долучилися до світового флешмобу на підтримку військових ветеранів (ВІДЕО)

Сьогодні, 21 січня, особовий склад Командування ВДВ Збройних сил України разом з командувачем десантними військами Михайлом Забродським взяв участь в акції «#22PushupChallenge», яка спрямована на підтримку ветеранів АТО. Військовослужбовці віджалися 22 рази.



Головною умовою світової естафети «#22PushupChallenge» є віджатися 22 рази.

Як зазначають організатори та учасники, цей флешмоб спрямований на те, щоб звернути увагу громадськості на соціальні та психологічні проблеми військових ветеранів, які після довгої служби повертаються до мирного життя.

Слід зауважити, що 22 – це не випадкова цифра. Як свідчить статистика, щодня 22 ветерани по всьому світі накладають на себе руки, оскільки не можуть адаптуватися до свого оточення.

Розпочався цей флешмоб у США. Улітку 2016 року американці, згадуючи шалену популярність «IceBucketChallenge», вирішили запустити спеціальну акцію на підтримку ветеранів.

В Україні ця акція також стала дуже популярною, оскільки багато громадян прагне підтримати ветеранів АТО у цей нелегкий час.

Учора, 20 січня, до доєдналися до цього флешмобу також 200 патрульних міста Києва, які віджалися 22 рази разом зі своїм керівником Юрієм Зозулею.

Джерело
Previous Post
Next Post