суббота, 21 января 2017 г.

У Мережі показали чергове компрометуюче фото Савченко часів Майдану (ФОТО)

На просторах Мережі була оприлюднена унікальна фотографія часів Євромайдану. На знімку відображена Надія Савченко і загиблий генерал внутрішніх військ Кульчицький.



На самій фотографії зображений Кульчицький в захисній екіпіровці. На задньому плані можна помітити нинішнього народного депутата Надію Савченко, яка тримає генерала за плечі.

Слід зазначити, що генерал Кульчицький брав участь в проведенні антитерористичної операції на Донбасі. 29 травня 2014 року український генерал загинув в результаті падіння вертольота Мі-8, збитого з ПЗРК поблизу гори Карачун. Президент України Петро Порошенко нагородив Кульчицького посмертно званням Героя України.



До слова, раніше в Мережі було оприлюднено фото, на якому Савченко відображена за спинами озброєних бійців «Беркута». Згодом сама депутат заявила, що під час подій Євромайдану вона не засуджувала силовиків, так як вони діяли згідно отриманому наказу. Савченко також підкреслила, що для неї не було різниці, на чиєму боці перебувати під час подій Революції гідності.


Previous Post
Next Post